Nietoperze i pajęczyny
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać nietoperze i pajęczyny spróbować. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 6. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz makaron farfalle, sos do makaronu, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest dobre. Podobne przepisy to Nietoperze i pajęczyny, Batty Bats, oraz Czarne Koty I Nietoperze.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą, doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszaj makaron z muszką i wróć do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez, ale nadal twarde do ukąszenia, o 12 protokół.
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni, aż wołowina nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Odcedzić tłuszcz. Wymieszać z sosem do makaronu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło, aby gotować na wolnym ogniu.
Wymieszać ugotowany makaron i połowę sera mozzarella do sosu; wrzucić do połączenia.
Przenieść do naczynia do pieczenia 2-quart. Wierzch z pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje i bąbelki, 15 do 20 protokół.