Niesamowity Budyń Rabarbarowo-Truskawkowy
Niesamowity budyń Rabarbarowo-truskawkowy wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Idź do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, krem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Niesamowity Budyń Rabarbarowo-Truskawkowy, Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe Budyniowe, oraz Budyń letni rabarbarowo-truskawkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać rabarbar, truskawki i 1/4 szklanki cukru w misce; rozprowadzić mieszaninę owoców do przygotowanego naczynia do pieczenia i posypać pozostałą 1/4 szklanki cukru na wierzchu.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać razem w misce. Beat 2/3 szklanki cukru i masła z mikserem elektrycznym ustawić na średniej prędkości w dużej misce, aż puszyste, 4 do 5 protokół. Beat jaj i migdałów Ekstrakt do mieszaniny masła aż włączone, o 3 minut więcej.
Wlać mieszankę mąki na przemian z kwaśną śmietaną, mieszając aż do momentu włączenia. Ciasto będzie grube.
Łyżka ciasto równomiernie na mieszaninie rabarbar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut.