Niesamowita Letnia Sałatka Arbuzowa
Rewelacyjna Letnia sałatka arbuzowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1149 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać ocet balsamiczny, kostki arbuza, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Letnia sałatka z groszku, arbuza i Farro, Letnia Sałatka Z Groszku, Arbuza I Farro, oraz Letnia Sałatka Arbuzowo-Ogórkowa.
Instrukcje
Wymieszać ocet i musztardę Dijon w misce. Wymieszać czosnek, sól i pieprz do mieszaniny. Powoli wlać oliwę do dressingu, energicznie ubijając.
Umieścić opatrunek w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Połączyć arbuz, ser feta, i czerwona cebula w dużej misce; wrzucić lekko wymieszać. Doprawić grubo zmielonym czarnym pieprzem.
Wlać około połowę sosu na sałatkę; delikatnie wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce sałatkę co najmniej 30 protokół.
Pozostałą część sosu zalać sałatką tuż przed podaniem.