Niemożliwie Łatwy Malinowy Sernik Zawirowany
Jeśli 96 centów za porcję spada w budżecie, niemożliwie łatwy malinowy Sernik Zawirowany może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, cukier, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Niemożliwie Łatwy Sernik, Niemożliwie Łatwy Sernik Dyniowy, oraz Niemożliwie Łatwy Sernik Toffi Bar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj dno tylko 9-calowej szklanej płyty z ciastem za pomocą sprayu do gotowania. W blenderze, miejsce mleko, wanilia, jajka, 3/4 szklanki cukru i Bisquick mix. Okładka; blend na dużej prędkości 15 sekund.
Dodać serek śmietankowy. Przykryć; zmiksować 2 minuty.
W tym samym blenderze umieść 1/2 szklanki malin i 2 łyżki cukru. Okładka; blend na wysokiej prędkości 15 do 20 sekund lub aż gładka. Wymieszany sos malinowy wylać na łyżeczki do herbaty na mieszankę z serem śmietankowym. Za pomocą drewnianego szaszłyku lub wykałaczki, zawirować sos do mieszanki serów śmietankowych.
Piec 28 do 32 minut lub do około 2 cale krawędzi ciasta jest ustawiona, podczas gdy środek jest jeszcze miękki i lekko wiggles. Całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej, około 1 godziny.
Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Dekoruj pozostałą 1/2 szklanki malin. Przechowywać w lodówce.