Niemożliwie łatwy kraj Dijon dziki ryż i szynka ciasto
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 201 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, ser szwajcarski, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Dijon i dziki ryż hamburgery z indykiem, Super Łatwy Dziki Ryż Grzyb Pilaf, oraz Country Dijon Sausage Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Warstwa szynka, papryka, dziki ryż i ser w pie Płyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Dziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Sos żurawinowy, Do Podania
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
3
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.