Niemożliwie Łatwe Ciasto Bananowe
Need a deser bezglutenowy? Niemożliwie łatwy bananowy krem ciasto może być świetny przepis, aby spróbować. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. 267 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, masło, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Ciasto Bananowe, Niemożliwie Łatwe Ciasto Gruszkowo-Kremowe, oraz Zdrowe, Nieprawdopodobnie Łatwe Lody Bananan.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smaruj 9-calową szklaną płytkę ciasta ze skracaniem lub sprayem z natryskiem do gotowania. W małej misce wymieszać banany i sok z cytryny; odstawić.
W średniej misce wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem ubitej polewy, orzechów włoskich i polewy karmelowej do wymieszania.
Dodać mieszaninę bananów; mieszać aż do wymieszania.
Piec 40 do 45 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Ciasto posmarować bitą polewą; posypać orzechami włoskimi.
Przed podaniem skropić polewą karmelową. Przechowywać w lodówce.