Niemieckie Schwenkbraten
Niemiecki Schwenkbraten wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,07 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 156 kalorii , 9 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis lubi 444 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Allrecipes wymaga pieprzu cayenne, proszku curry, cebuli i jagód jałowca. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną i Whole 30. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Ta ocena jest solidna. Naleśniki Nutella Banana w stylu niemieckim , Frikadellen German Meat Patties i Frosting For German Chocolate Cake są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść ćwiartki cebuli w misce. Używaj dużej łyżki, aby delikatnie naciskać cebulę, aż puści trochę soku.
Wymieszaj oliwę, czosnek, jagody jałowca, musztardę, tymianek, oregano, paprykę, proszek curry, pieprz cayenne i czarny pieprz z cebulą.
Ułóż steki w dużej blasze do pieczenia.
Równomiernie polej wieprzowinę marynatą. Przykryj i odstaw do lodówki na co najmniej 24 godziny.
Wyjmij wieprzowinę z marynaty i pozwól jej osiągnąć temperaturę pokojową, podczas gdy rozgrzewasz grilla. Owiń cebulę osobno folią, aby utworzyć woreczek. Wyrzuć marynatę.
Rozgrzej grill na średnią temperaturę.
Grilluj steki wieprzowe z cebulą, aż wieprzowina straci różowy kolor w środku, około 10 minut z każdej strony.