Niemieckie ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowo-orzechowym
Przepis niemieckie ciasto czekoladowe z nadzieniem kokosowo-orzechowym jest gotowy w około 4 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 118 g tłuszczu, oraz w sumie 1628 kalorii. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kokosowy, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Sosem Kokosowo-Orzechowym, Niemieckie ciasto czekoladowe z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Kokosowo-Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj trzy 9-calowe patelnie z nieprzywierającym sprayem do gotowania z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
4
Dodać śmietanę i wanilię, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
5
W średniej misce połączyć mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawaj do mieszaniny masła, na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
11
Rozłóż dwie trzecie nadzienia kokosowo-orzechowego równomiernie pomiędzy warstwami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
12
Umieść ciasto w zamrażarce na co najmniej 1 godzinę.
13
Polewę czekoladową rozprowadzić równomiernie na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Pozostałą 1/3 nadzienia kokosowo-orzechowego równomiernie rozłożyć na wierzchu ciasta. Ułóż połówki orzechów pekan na górze i na dole ciasta w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
15
W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami. Przechowywać ciasto w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
16
W średnim rondlu połącz śmietanę, cukier i żółtka. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszaninę pokrywa tył łyżki, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
17
Zdjąć z ognia i dodać Kokosowe, pekan i masło, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
18
Odstawić, aż mieszanina osiągnie temperaturę pokojową.
19
W średniej misce, połączyć posiekaną czekoladę, masło i syrop kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Posypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
21
Odstawić na 1 minutę. Mieszaj, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Schłodzić przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż lukier będzie konsystencją do smarowania.