Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Przepis Niemiecki ciasto czekoladowe może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 402 kalorie, 4G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.28 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, kokos, mleko skondensowane eagle brand® i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce, połączyć ciasto mix, woda, 3 jajka, olej i 1/3 szklanki słodzone mleko skondensowane. Beat na niskiej prędkości do zwilżenia, a następnie beat na dużej prędkości 2 minuty.
Wlać do dobrze nasmarowanej i posypanej mąką 13 x 9-calowej patelni do pieczenia.
Piec 40 do 45 minut lub aż Drewniana wykałaczka włożona w pobliżu centrum wyjdzie czysta.
W małym rondlu połącz pozostałe słodzone mleko skondensowane, żółtko i masło. Na średnim ogniu, gotować i mieszać, aż zgęstnieje, o 6 protokół.
Dodać orzechy pekan, kokosowe i waniliowe; rozprowadzić na ciepłym cieście. Resztki przechowywać w lodówce.