Niemiecka Zupa Pomidorowa
Przepis niemiecka zupa pomidorowa jest gotowa w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 29g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, marchewkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Niemiecka zupa pomidorowa wieśniaka, Niemiecka Zupa Jarzynowa, oraz Niemiecka Zupa Z Kiszonej Kapusty.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik lub garnek do zupy na średnim ogniu. Pokruszyć w mielonej wołowinie. Gotować, często mieszając, aż równomiernie rumiane.
Spuścić nadmiar tłuszczu. Wymieszać z kapustą, ziemniakami, marchewką, cebulą, zupą pomidorową, mlekiem i wodą. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu przez 30 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 1 1/2 godziny przed podaniem.