Niedzielny Brunch: Sałatka Cezar z gotowanymi jajkami
Przepis niedzielny Brunch: Sałatka Cezar zwieńczona jajkami w koszulce może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. To danie główne ma 583 kalorie, 29g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, filety sardeli, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pescatariańskie i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka szparagowa z jajkami gotowanymi, Niedzielny Brunch Jajka, oraz Niedzielny Brunch: Jajka Fellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej salaterce rozgnieść filety z sardeli z mielonym czosnkiem, aż do utworzenia pasty.
Dodać żółtka i musztardę i wymieszać, aż dobrze się połączą. Powoli dodawać oliwę do uzyskania pożądanej konsystencji, dodać starty parmezan, następnie doprawić do smaku sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Doprowadzić dużą patelnię wody do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, a następnie dodać sól i szczyptę octu. Skomponuj sałatkę, podrzucając sałatę dressingiem, a następnie dodaj tyle grzanek i parmezanu, ile chcesz. Sałatkę podzielić na 4 miski.
Kłusować jajka, delikatnie rozbijając jajka w gotującej się wodzie i gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka są nadal płynne, około 5 minut. Delikatnie, za pomocą szczelinowanej łyżki miejsce, dwa jajka w koszulce na każdej misce i top z filetów anchois-podawać natychmiast!