Niedzielny Brunch: Sałatka Broccolini

Niedzielny Brunch: Sałatka Broccolini
Niedzielny Brunch: Sałatka z Broccolini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 320 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.78 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oliwek, sól koszerna, ocet winny sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Sałatka Z Homara, Niedzielny Brunch: Sałatka Cobba, oraz Niedzielny Brunch: Kibbeh i sałatka z ogórków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 3 ćwiartki wody i 1/4 szklanki soli koszernej do rondla 4 ćwiartek. Doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie napełnij dużą miskę do połowy wodą i jedną tacą kostek lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać broccolini do wrzącej wody i blanszować, aż chrupiące przetargu, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Przenieść broccolini do kąpieli lodowej za pomocą szczypiec lub siatki drucianej pająka. Schłodzić do całkowitego ostygnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BroccoliniBroccolini
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przełożyć na durszlak, aby spuścić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Podczas gdy broccolini chłodzi, połączyć ocet sherry i ocet z czerwonego wina w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Ocet SherryOcet Sherry
BroccoliniBroccolini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Wrzucić broccolini z połową vinaigrette w dużej misce i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić plastry grzybów w małej misce z 2 łyżkami vinaigrette i doprawić solą i pieprzem. Wybierz 20 najbardziej atrakcyjnych plastrów cebuli. Ułóż broccolini na talerzu lub na poszczególnych talerzach. Top z pieczarkami, oliwkami i wybranymi plastrami cebuli. Burrata rozerwać na 6 sztuk i umieścić na wierzchu sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
BroccoliniBroccolini
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
BurrataBurrata
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn