Niedzielny Brunch: Jajka Fellini

Niedzielny Brunch: Jajka Fellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj niedzielnego brunchu: Fellini Eggs. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, śmietana, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch Jajka, Niedzielny Brunch: zielone jajka i szynka, oraz Niedzielny Brunch: jajka inspirowane Brikiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Wymieszaj razem 2 łyżki zmiękczonego masła, czosnku i parmezanu. jeśli używasz niesolonego masła, wymieszaj również szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Gdy brojler jest gorący, rozłóż masło czosnkowe równomiernie na podzielonej bagietce i połóż bagietkę na połówki masłem-side-up na blasze do pieczenia. Broil aż ser zaczyna się topić; ilość czasu to trwa zależy od brojlerów, więc miej na to oko. Gdy chleb czosnkowy jest gotowy i wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić go na około 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
BagietkaBagietka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Rozgrzej pozostałe masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Gotować, aż jajka są gotowe, a następnie top je z ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Służyć jako jest lub broil szybko stopić ser trochę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn