Niedzielny Brunch: Jajka Fellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj niedzielnego brunchu: Fellini Eggs. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 684 kalorie, 33g białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka parmezanu, śmietana, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch Jajka, Niedzielny Brunch: zielone jajka i szynka, oraz Niedzielny Brunch: jajka inspirowane Brikiem.
Instrukcje
Wymieszaj razem 2 łyżki zmiękczonego masła, czosnku i parmezanu. jeśli używasz niesolonego masła, wymieszaj również szczyptę soli.
Gdy brojler jest gorący, rozłóż masło czosnkowe równomiernie na podzielonej bagietce i połóż bagietkę na połówki masłem-side-up na blasze do pieczenia. Broil aż ser zaczyna się topić; ilość czasu to trwa zależy od brojlerów, więc miej na to oko. Gdy chleb czosnkowy jest gotowy i wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, pokroić go na około 1-calowe kawałki.
Rozgrzej pozostałe masło na patelni na średnim ogniu.
Gotować, aż jajka są gotowe, a następnie top je z ricotta.
Służyć jako jest lub broil szybko stopić ser trochę.