Niedzielna Kolacja: Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytryną

Niedzielna Kolacja: Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytryną
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Niedzielna Kolacja: pierś z indyka z grilla z cytryną może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i popękany pieprz, cytryny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Pieczona pierś z kaczki i kompot z moreli, Niedzielna Kolacja: Ciasto Z Indykiem Tamale, oraz Niedzielna Kolacja: indyk i pieczone Chili Poblano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Plaster cytryny na pół, sok do dużej miski, i dodać juiced połówki cytryny do miski, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj dużą szczyptę soli i pieprzu, tymianek i olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Włożyć pierś z indyka do marynaty i odstawić na kilka godzin, a najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Rozgrzej grill lub rozgrzej grill-patelnia na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść pierś na grillu lub patelni grillowej i gotuj, aż znaki grilla będą głęboko złote; odwróć i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 71°. jeśli gotujesz na grillu zewnętrznym, użyj pośredniego ciepła, aby zakończyć pierś; jeśli używasz patelni grillowej, Zakończ w piekarniku400.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn