Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami

Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami
Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 70g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka selera, chuck pieczeń, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska pieczeń na niedzielną kolację, Niedzielna Kolacja: Pieczony kurczak z goframi ziołowymi, oraz Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Suszone grzyby umieść w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryj miskę folią i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Umieścić dużą mżawkę oliwy z oliwek w naczyniu Duszenia i umieścić na średnim dużym ogniu, aż olej połyskuje. Przyprawić wszystkie strony pieczenia z solą i pieprzem i zapiekać ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Usunąć i zarezerwować.
5
Dodać pokrojone w ćwiartki grzyby na patelnię, mieszając, aż zbrązowieje (więcej oliwy z oliwek może być konieczne), o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj marchew i seler, i gotować, aż zacznie więdnąć, o kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
8
Miejsce pieczeń i wszystkie zgromadzone juiced powrotem na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Na pieczeń wlać suszone grzyby i płyn, wraz z bulionem wołowym. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i umieścić w piekarniku, aż pieczeń jest w pełni gotowane i bardzo miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Po upieczeniu wyjąć ją z duszenia, zostawiając cały płyn i warzywa, doprawić solą i pieprzem. Mash razem masło i mąkę do postaci pasty. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu i za pomocą trzepaczki, energicznie wymieszać mąkę pasty maślanej. Gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i podawać pokrojone w plasterki pieczeni, skropione płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn