Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami

Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami
Niedzielna Kolacja: pieczeń z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 70g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka selera, chuck pieczeń, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska pieczeń na niedzielną kolację, Niedzielna Kolacja: Pieczony kurczak z goframi ziołowymi, oraz Niedzielna Kolacja: pieczona ryba faszerowana cytryną i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Suszone grzyby umieść w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryj miskę folią i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić dużą mżawkę oliwy z oliwek w naczyniu Duszenia i umieścić na średnim dużym ogniu, aż olej połyskuje. Przyprawić wszystkie strony pieczenia z solą i pieprzem i zapiekać ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1,5 Kg Języka Pisanego1,5 Kg Języka Pisanego
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Usunąć i zarezerwować.
5
Dodać pokrojone w ćwiartki grzyby na patelnię, mieszając, aż zbrązowieje (więcej oliwy z oliwek może być konieczne), o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodaj marchew i seler, i gotować, aż zacznie więdnąć, o kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
8
Miejsce pieczeń i wszystkie zgromadzone juiced powrotem na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Na pieczeń wlać suszone grzyby i płyn, wraz z bulionem wołowym. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć pokrywką i umieścić w piekarniku, aż pieczeń jest w pełni gotowane i bardzo miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Po upieczeniu wyjąć ją z duszenia, zostawiając cały płyn i warzywa, doprawić solą i pieprzem. Mash razem masło i mąkę do postaci pasty. Doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu i za pomocą trzepaczki, energicznie wymieszać mąkę pasty maślanej. Gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i podawać pokrojone w plasterki pieczeni, skropione płynem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn