Niedzielna Kolacja: Lancashire Hotpot

Niedzielna Kolacja: Lancashire Hotpot
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj niedzielną kolację: Lancashire Hotpot spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 54g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koszernej soli i popękanego pieprzu, olej roślinny, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Lancashire hotpot, Niedzielna Kolacja: Pierogi, oraz Niedzielna Kolacja: Kulebyaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nerki odkurzyć mąką. Roztopić masło na dużej patelni, następnie smażyć nerki, aż rumiane, o 2 protokół na stronę. Gdy nerki są brązowe, usunąć z patelni i dodać duży wir oleju roślinnego; sear duszenia mięsa w partiach, aż brązowy ze wszystkich stron i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Nerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 CalaNerki Cielęce Pokrojone W Plastry O Grubości 1/4 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek, marchew, seler, cebula i tymianek na patelni, i gotować, aż warzywa zaczną mięknąć, scarping brązowe kawałki z dna patelni, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bulion wołowy i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie włączyć do niskiej podczas przygotowywania naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Ułóż połowę ziemniaków w nakładającym się wzorze na dnie dużego żaroodpornego naczynia do pieczenia z ciasno dopasowaną pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Na ziemniaki polać gulaszem, a na wierzch z resztą pokrojonych w plasterki ziemniaków w nakładającym się wzorze. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika, aż ziemniaki będą miękkie, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjąć z piekarnika i kropki z kawałkami masła. Włączyć piekarnik do pieczenia i brązowych ziemniaków, aż głęboko złoty; pozostawić do odpoczynku na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Udekoruj posiekaną natką pietruszki i podawaj z dużą szklanką brązowego piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
AleAle
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn