Niedziela Ragù

Niedziela Ragù
Niedzielne Ragù może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 59G białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, pancetta, kiełbasa linki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rigatoni Z Sunday Night Ragu, Sunday Slow Cooker Beef Ragù, oraz Sunday Slow Cooker: Beef Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulsuj pomidory z sokiem (1 puszka na raz) w blenderze, aż będą prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzać olej w szerokim 10-do 12-quarts ciężki garnek na średnim ogniu, aż się połyska, następnie podsmażyć cebulę, aż złoty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodać przecier pomidorowy, liść laurowy, i 1/2 łyżeczki soli i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 40 do 45 protokół. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
SólSól
1
Wymieszać razem czosnek, pietruszka, ser, i pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
CzosnekCzosnek
2
Funt top round do 1/8 cala grubości między 2 arkuszami folii z wałkiem do ciasta lub pounder mięsa. Łyżka natki pietruszki równomiernie na kotlety wołowe (po około 3 łyżki). Zaczynając od krótkiego boku, zwiń kotlety i zawiąż na każdym końcu sznurkiem, aby uzyskać braciole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WołowinaWołowina
MięsoMięso
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
1
Uformuj zarezerwowaną mieszaninę klopsików w kulki (około 16), używając miary 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się mieni. Przypraw braciole z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu (łącznie) i brązowy dobrze w 2 partiach, obracając, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć na dużą płytką patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 2 łyżki oleju do patelni i brązowej kiełbasy w 2 partiach, obracając, o 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przelać na patelnię z braciole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Łopatkę wieprzową osuszyć i doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
PieprzPieprz
SólSól
6
Dodać 2 łyżki oleju na patelni i brązowy łopatki wieprzowe na całym, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść do pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Żeberka wieprzowe osuszyć i doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
PieprzPieprz
SólSól
9
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni i brązowe żeberka dobrze w 2 partiach, obracając, o 6 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przenieść do pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podgrzać zarezerwowany olej z polpette na patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Klopsiki smażyć w 2 partiach (nie tłumować), obracając od czasu do czasu, aż będą dobrze zarumienione, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Przełożyć na ręczniki papierowe za pomocą łyżki szczelinowej. (Wyrzucić olej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
Powrót sos na wolnym ogniu i ostrożnie dodać wszystkie mięso i soki. Gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, delikatnie mieszając od czasu do czasu (nie rozbijać klopsiki), aż wszystkie mięso będzie miękkie, około 2 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
SOSSOS
2
Mięso przełożyć szczypcami na duży talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
3
Podawać z fettuccine i pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
SOSSOS
1
Sos pomidorowy z mięsem można przygotować 4 dni wcześniej i schłodzić (przykryć raz ostygnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia47
Magazyn