Niechlujna Sałatka Taco
Przepis Sałatka Taco jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 828 kalorii, 34g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jeśli masz fasolę, chipsy tortilla, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Spróbuj Messy Corn, Niechlujny Burger, oraz Messy Sleepover Snacks dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić sałatę i ser.
W osobnej misce wymieszać razem dressing, przyprawy taco i fasolę.
Brązowa mielona wołowina na dużej patelni na średnim ogniu i odcedzić.
Dodać mieloną wołowinę i mieszaninę dressing do sałaty i sera, i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce, aż tuż przed podaniem, następnie zmiażdżyć chipsy tortilla będąc jeszcze w torbie i połączyć je z sałatką.