Niebieskie Tacos z łososia kukurydzianego w stylu San Diego z sosem pomarańczowo-Habanero
Przepis w stylu San Diego Blue Corn Salmon Tacos z pomarańczowym sosem Habanero jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 627 kalorii, 4G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól, habanero chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos rybne w stylu San Diego, Tacos Rybne W Stylu San Diego, oraz Tacos Rybne W Stylu San Diego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
2
Łososia posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować z każdej strony przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Lekko ostudzić i rozdrobnić mięso widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Umieścić w misce z kapustą i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połączyć majonez, chipotle i sok z limonki w małej misce i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Olej Pieprzowy
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać majonez i kolendrę do mieszaniny łososia i delikatnie złożyć do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą do smaku. Podzielić mieszaninę łososia między muszle Taco i skropić każdą z sosem pomarańczowo-Habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Habanero
Tuzin
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(duża Tuba)
7
Umieść sok i habanero w średnim niereaktywnym rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Usunąć habanero, ubić miód i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.