Niebieskie Tacos z łososia kukurydzianego w stylu San Diego z sosem pomarańczowo-Habanero

Niebieskie Tacos z łososia kukurydzianego w stylu San Diego z sosem pomarańczowo-Habanero
Przepis w stylu San Diego Blue Corn Salmon Tacos z pomarańczowym sosem Habanero jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 627 kalorii, 4G białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól, habanero chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos rybne w stylu San Diego, Tacos Rybne W Stylu San Diego, oraz Tacos Rybne W Stylu San Diego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Łososia posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować z każdej strony przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Lekko ostudzić i rozdrobnić mięso widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Umieścić w misce z kapustą i zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połączyć majonez, chipotle i sok z limonki w małej misce i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać majonez i kolendrę do mieszaniny łososia i delikatnie złożyć do połączenia. W razie potrzeby doprawić solą do smaku. Podzielić mieszaninę łososia między muszle Taco i skropić każdą z sosem pomarańczowo-Habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HabaneroSOS Habanero
TuzinTuzin
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(duża Tuba)(duża Tuba)
7
Umieść sok i habanero w średnim niereaktywnym rondlu i gotuj na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Usunąć habanero, ubić miód i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn