Nie Piec Ciasto Jabłkowe Lody
No Bake Apple Ice Cream Pie jest wegańskie deser. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. 497 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło jabłkowe, bourbon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz No Bake S ' mores Pie.
Instrukcje
Gdy już zabezpieczysz lub przygotujesz skórkę, odłóż ją na bok i zwróć uwagę na suszone jabłka.
Umieść je w małym rondlu lub naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej wraz z wybranymi spirytusami, wodą i brązowym cukrem i podgrzewaj przez około 2 do 5 minut, mieszając i sprawdzając okresowo, aż jabłka wchłoną cały płyn.
Umieść je w lodówce lub zamrażarce, aby szybko ostygły, i poczekaj, aż zostaną dokładnie schłodzone, zanim przejdziesz dalej.Zmiękcz lody, zostawiając je w temperaturze pokojowej na około 10 minut przed przeniesieniem do dużej miski. Wprowadzić 1 szklankę masła jabłkowego i użyć szerokiej szpatułki, aby dokładnie połączyć oba.
Dodaj pozostałą 1/3 szklanki masła jabłkowego i ponownie uwodnioną mieszankę jabłkową i lekko wymieszać, wirując go w całej mieszance lodów bez mieszania go całkowicie.Szybko przenieś nadzienie do przygotowanej skorupy krakersów graham, wygładź wierzch szpatułką i przenieś całe ciasto do zamrażarki.
Pozostawić na co najmniej 2 do 3 godzin, aż osiągnie pokrojoną konsystencję.