New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym

New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym
New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1681 kalorii, 85g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 12,67 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Niebieska Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Cebuli, New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać kapiele, ciepła, a następnie cebulę, czosnek, jalapeno, wino,ocet, cassis, grenadyna i sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciekła mieszanina jest zagęszczona i dżem-jak, o 20 protokół. Doprawić miodem, solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki, przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Creme De CassisCreme De Cassis
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odcedzić, ostudzić na kilka minut i ćwierć
3
Podczas gotowania ziemniaków, ubij razem kapiele, ocet, musztarda, miód, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę, a następnie mieszamy posiekaną bazylią i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Dodać ciepłe ziemniaki i boczek do vinaigrette i delikatnie złożyć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać sól, pieprz i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Steki posmarować olejem po obu stronach i doprawić mieszaniną soli. Steki z grilla na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Tuż przed steki są zrobione, użyć widelca do rozgnieść ser z częścią śmietany, tak, że jest grube, ale trochę kremowy. Usypać trochę na każdym steku i rozpuścić bardzo krótko, aby steki nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
5
Wyjąć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem. Top z gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego2Spód: okruszki z herbatników grahamz grubsza posiekane liście bazyliiz grubsza posiekane liście bazylii41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej rzepakowyOlej rzepakowy340papryka habaneroser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowaser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowa227papryka habaneroboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieliboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieli2Spód: okruszki z herbatników grahamcreme de cassiscreme de cassis2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiejz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanudrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Spód: okruszki z herbatników graham1 uncja wódki malinowej1 uncja wódki malinowej1porcja startego parmezanugrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMiód, do smakuMiód, do smaku1Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkęJalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1kilogramyczerwone młode ziemniakiczerwone młode ziemniaki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Garśćgałązki pietruszkigałązki pietruszki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 funtów krótkich żeberek z kością5 funtów krótkich żeberek z kością591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramyNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniemNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniem3Cebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn