New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym

New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym
New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1681 kalorii, 85g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 12,67 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Niebieska Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Cebuli, New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać kapiele, ciepła, a następnie cebulę, czosnek, jalapeno, wino,ocet, cassis, grenadyna i sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciekła mieszanina jest zagęszczona i dżem-jak, o 20 protokół. Doprawić miodem, solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki, przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Creme De CassisCreme De Cassis
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odcedzić, ostudzić na kilka minut i ćwierć
3
Podczas gotowania ziemniaków, ubij razem kapiele, ocet, musztarda, miód, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę, a następnie mieszamy posiekaną bazylią i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodać ciepłe ziemniaki i boczek do vinaigrette i delikatnie złożyć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać sól, pieprz i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Steki posmarować olejem po obu stronach i doprawić mieszaniną soli. Steki z grilla na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Tuż przed steki są zrobione, użyć widelca do rozgnieść ser z częścią śmietany, tak, że jest grube, ale trochę kremowy. Usypać trochę na każdym steku i rozpuścić bardzo krótko, aby steki nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Wyjąć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem. Top z gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego2Spód: okruszki z herbatników grahamz grubsza posiekane liście bazyliiz grubsza posiekane liście bazylii4trochę posiekanej cukiniiOlej rzepakowyOlej rzepakowy340papryka habaneroser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowaser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowa227papryka habaneroboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieliboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieli2Spód: okruszki z herbatników grahamcreme de cassiscreme de cassis2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiejz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1porcja startego parmezanudrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany2Spód: okruszki z herbatników graham1 uncja wódki malinowej1 uncja wódki malinowej1porcja startego parmezanugrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4trochę posiekanej cukiniiMiód, do smakuMiód, do smaku1Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkęJalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1kilogramyczerwone młode ziemniakiczerwone młode ziemniaki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Garśćgałązki pietruszkigałązki pietruszki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe5 funtów krótkich żeberek z kością5 funtów krótkich żeberek z kością591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramyNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniemNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniem3Cebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn