New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym

New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym
New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1681 kalorii, 85g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 12,67 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Niebieska Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Cebuli, New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać kapiele, ciepła, a następnie cebulę, czosnek, jalapeno, wino,ocet, cassis, grenadyna i sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciekła mieszanina jest zagęszczona i dżem-jak, o 20 protokół. Doprawić miodem, solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki, przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Creme De CassisCreme De Cassis
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Odcedzić, ostudzić na kilka minut i ćwierć
3
Podczas gotowania ziemniaków, ubij razem kapiele, ocet, musztarda, miód, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę, a następnie mieszamy posiekaną bazylią i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Dodać ciepłe ziemniaki i boczek do vinaigrette i delikatnie złożyć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszać sól, pieprz i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Steki posmarować olejem po obu stronach i doprawić mieszaniną soli. Steki z grilla na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Tuż przed steki są zrobione, użyć widelca do rozgnieść ser z częścią śmietany, tak, że jest grube, ale trochę kremowy. Usypać trochę na każdym steku i rozpuścić bardzo krótko, aby steki nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5
Wyjąć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem. Top z gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuz grubsza posiekane liście bazyliiz grubsza posiekane liście bazylii4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowaser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowa227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieliboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieli22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucreme de cassiscreme de cassis22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiejz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 uncja wódki malinowej1 uncja wódki malinowej11 łyżka suszonego oreganogrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiMiód, do smakuMiód, do smaku1Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkęJalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1kilogramyczerwone młode ziemniakiczerwone młode ziemniaki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1Garśćgałązki pietruszkigałązki pietruszki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramyNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniemNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniem3Cebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn