New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym
New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1681 kalorii, 85g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 12,67 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Niebieska Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Cebuli, New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać kapiele, ciepła, a następnie cebulę, czosnek, jalapeno, wino,ocet, cassis, grenadyna i sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciekła mieszanina jest zagęszczona i dżem-jak, o 20 protokół. Doprawić miodem, solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki, przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Uncja Wódki Malinowej
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odcedzić, ostudzić na kilka minut i ćwierć
3
Podczas gotowania ziemniaków, ubij razem kapiele, ocet, musztarda, miód, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę, a następnie mieszamy posiekaną bazylią i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodać ciepłe ziemniaki i boczek do vinaigrette i delikatnie złożyć do połączenia.
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wymieszać sól, pieprz i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Steki posmarować olejem po obu stronach i doprawić mieszaniną soli. Steki z grilla na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Tuż przed steki są zrobione, użyć widelca do rozgnieść ser z częścią śmietany, tak, że jest grube, ale trochę kremowy. Usypać trochę na każdym steku i rozpuścić bardzo krótko, aby steki nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Wyjąć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem. Top z gałązkami pietruszki i podawać.