New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym

New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą cebulową Vidalia i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym
New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1681 kalorii, 85g białka, oraz 109G tłuszczu. Na 12,67 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, musztarda dijon, liście bazylii, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciepła Niebieska Sałatka Z Ziemniaków I Zielonej Cebuli, New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym, oraz Sałatka rukola-Figa z serem pleśniowym i ciepłym boczkiem vinaigrette przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Podgrzej żeliwną patelnię, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać kapiele, ciepła, a następnie cebulę, czosnek, jalapeno, wino,ocet, cassis, grenadyna i sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ciekła mieszanina jest zagęszczona i dżem-jak, o 20 protokół. Doprawić miodem, solą i pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki, przenieść do miski i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Creme De CassisCreme De Cassis
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu, przykryć zimną wodą i doprawić 1 łyżką soli koszernej. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości po przekłuciu nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odcedzić, ostudzić na kilka minut i ćwierć
3
Podczas gotowania ziemniaków, ubij razem kapiele, ocet, musztarda, miód, czosnek, sól i pieprz. Powoli ubijamy oliwę, a następnie mieszamy posiekaną bazylią i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać ciepłe ziemniaki i boczek do vinaigrette i delikatnie złożyć do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5
Podawać ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać sól, pieprz i tymianek w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Steki posmarować olejem po obu stronach i doprawić mieszaniną soli. Steki z grilla na złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i gotowane do średnio rzadkiej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Tuż przed steki są zrobione, użyć widelca do rozgnieść ser z częścią śmietany, tak, że jest grube, ale trochę kremowy. Usypać trochę na każdym steku i rozpuścić bardzo krótko, aby steki nie rozgotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
5
Wyjąć na talerz i odstawić na 5 minut przed podaniem. Top z gałązkami pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaz grubsza posiekane liście bazyliiz grubsza posiekane liście bazylii4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowaser pleśniowy klinowy (zalecany: Cabrales), temperatura pokojowa2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieliboczek, pokrojony w smażalnię i gotowany na złoty kolor i chrupiący, 2 łyżki kapieli23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacreme de cassiscreme de cassis23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMusztarda DijonMusztarda Dijon23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiejz grubsza posiekana natka pietruszki płaskiej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkudrobno posiekane świeże liście tymiankudrobno posiekane świeże liście tymianku2goździkiposiekany czosnekposiekany czosnek2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 uncja wódki malinowej1 uncja wódki malinowej12 łyżeczki czosnku w proszkugrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiMiód, do smakuMiód, do smaku1Jalapeno chile, drobno pokrojone w kostkęJalapeno chile, drobno pokrojone w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1kilogramyczerwone młode ziemniakiczerwone młode ziemniaki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1Garśćgałązki pietruszkigałązki pietruszki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramyNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniemNY Strip steki każdy) wyjęte z lodówki 20 minut przed grillowaniem3Cebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 calaCebula Vidalia, obrana, połówkowa, pokrojona w plasterki o grubości 1/4 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn