New York Strip Steak z Tri-Berry Relish, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym
New York Strip Steak z Tri-jagodowym smakiem, chrupiącymi strunami cebuli i pieczonym makaronem i serem z Prosciutto i olejem truflowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $22.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 192g białka, 388g tłuszczu, oraz w sumie 5426 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jeśli masz wino, szalotkę, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj New York Strip z serem pleśniowym, konfiturą z cebuli Vidalian i ciepłą sałatką ziemniaczaną z winegretem musztardowym, Rozmaryn-grillowany New York Strip z smażonym bakłażanem, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać patelnię żeliwną na dużym ogniu, więc patelnia robi się naprawdę gorąca. Doprawić stek solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać olej do patelni. Sear stek z obu stron, aż dobrze rumiane i chrupiące, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść patelnię w piekarniku i gotuj przez 10 minut lub do średnio rzadkiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Wyjąć stek z patelni i odpocząć przed podaniem. Na patelni do steków, na średnim ogniu, dodać czerwone Wino i schłodzić patelnię, zeskrobując wszelkie brązowe kawałki ze steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pokrojone szalotki, jagody, jeżyny i pokrojone truskawki. Smażyć przez 10 minut lub do momentu, aż owoce zmiękną, ale nadal zachowują swój kształt.
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
W głębokiej patelni saute, na średnim ogniu, podgrzać 1 cal oleju, aż osiągnie 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać mleko do płytkiej miski. W oddzielnej płytkiej misce lub patelni dodaj mąkę. Pokrój plastry cebuli w mleku, a następnie wrzuć cebulę do mąki, aż do całkowitego pokrycia. Otrząśnij nadmiar mąki i ostrożnie podsmaż cebulę na złoty kolor.
Sos serowy przelać na wysmarowany makaron i dobrze wymieszać. Następnie wlać makaron do naczynia do pieczenia i dodać posiekaną prosciutto i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Serowy
Prosciutto
Starty Odtłuszczony Cheddar
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
11
Posypać reserved rozdrobniony ser na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, Podzielone
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane na górze, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
13
Makaron z serem wyjąć z piekarnika i skropić oliwą z białej trufli.
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.