New York Street Cart Dog
New York Street Cart Dog to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz bułki do hot doga, pikantną brązową musztardę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj New York Street Cart Dogs z sosem cebulowym i grillowanym sosem z czerwonej papryki, Kwik Meal Cart 's White Sauce from' New York A La Cart, oraz Kwik Meal Cart 's Lamb from' New York A La Cart dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i saute, aż będą miękkie. Wymieszać miód, cynamon i chili w proszku i gotować przez 1 minutę.
Dodać ketchup, wodę, ostry sos, sól i czarny pieprz. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż sos zgęstnieje, o 10 do 15 protokół.
Przenieść mieszaninę do miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed podaniem. (Uwaga szefa kuchni: sos można schłodzić, przykryć, do 2 dni.)
Ugotowane hot-dogi połóż na bułkach.
Dolną połowę każdej bułki posmarować musztardą, a na każdym hot dogu polać sosem cebulowym lub kiszoną kapustą lub jednym i drugim.