Neopolitan Ice Cream Pie
Neopolitan Ice Cream Pie to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś czekoladowe okruchy krakersów graham, lody waniliowe beztłuszczowe, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Kłódka Do Lodów Neopolitan.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersów Grahama i margarynę w małej misce. Mocno wcisnąć mieszaninę okruchów równomiernie na dno 5-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Łyżka lodów waniliowych do skorupy; przykryć i zamrozić, aż zestaw. Łyżka lodów truskawkowych na wanilii. Przykryć i zamrozić, aż zestaw.
Polewę czekoladową skropić nadzieniem lodowym; pokroić w kliny i od razu podawać.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "