Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryby z frytkami Neely. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,76 zł za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, piwo, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Neely ' s Spicy Sweet Potato Chips, Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami).
Instrukcje
1
Rozgrzej frytkownicę olejem do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać trochę soli. W małych partiach dodaj pokrojone ziemniaki i gotuj przez 4 minuty, aż będą miękkie. Ostrożnie wyjmij je z wrzącej wody i wstrząśnij w misce lodowatej zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić i dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi. Ułóż ziemniaki na tacy wyłożonej papierowym ręcznikiem i pozostaw do wyschnięcia na powietrzu. Powtórz z każdą porcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
W dużej misce, ubij razem 1 szklankę mąki, skrobia kukurydziana, czosnek w proszku, cayenne, wędzona papryka, proszek do pieczenia, i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Dodaj pozostałą 1 szklankę mąki do talerza ciasta. W partiach, pogłębiać filety rybne w mące, a następnie ciasto piwne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
7
Niech nadmiar ciasta kapie i delikatnie obniża się do frytkownicy. Smażyć na złoty kolor i obrócić, około 2 do 3 minut.
8
Wyjąć z oleju i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Dodać blanszowane ziemniaki do frytkownicy i smażyć na złoty kolor i chrupiące, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
10
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć i posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Przełożyć do miski i podawać ze smażoną rybą i pikantnym sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Połącz wszystkie składniki w misce do serwowania. Przykryj folią i pozwól, aby smaki rozwinęły się w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.