Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryby z frytkami Neely. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,76 zł za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, piwo, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Neely ' s Spicy Sweet Potato Chips, Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami).
Instrukcje
1
Rozgrzej frytkownicę olejem do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać trochę soli. W małych partiach dodaj pokrojone ziemniaki i gotuj przez 4 minuty, aż będą miękkie. Ostrożnie wyjmij je z wrzącej wody i wstrząśnij w misce lodowatej zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić i dobrze osuszyć ręcznikami papierowymi. Ułóż ziemniaki na tacy wyłożonej papierowym ręcznikiem i pozostaw do wyschnięcia na powietrzu. Powtórz z każdą porcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
W dużej misce, ubij razem 1 szklankę mąki, skrobia kukurydziana, czosnek w proszku, cayenne, wędzona papryka, proszek do pieczenia, i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać piwo i trzepaczką do włączenia. Ciasto będzie lekko grudkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodaj pozostałą 1 szklankę mąki do talerza ciasta. W partiach, pogłębiać filety rybne w mące, a następnie ciasto piwne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
7
Niech nadmiar ciasta kapie i delikatnie obniża się do frytkownicy. Smażyć na złoty kolor i obrócić, około 2 do 3 minut.
8
Wyjąć z oleju i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
9
Dodać blanszowane ziemniaki do frytkownicy i smażyć na złoty kolor i chrupiące, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć i posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
11
Przełożyć do miski i podawać ze smażoną rybą i pikantnym sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Połącz wszystkie składniki w misce do serwowania. Przykryj folią i pozwól, aby smaki rozwinęły się w lodówce przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.