Neely ' s Chicken and Dumplings
Neely ' s Chicken and Dumplings może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 607 kalorii, 27g białka, oraz 38 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, masło, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Jerk Neely, Sałatka taco z kurczakiem Neely, oraz Neely Family Spicy Fried Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
W bardzo dużym rondlu lub holenderskim piekarniku dodaj kurczaka, bulion z kurczaka, tymianek i liść laurowy na pokrycie. Włącz ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół, aż kurczak jest gotowane przez. * Uwaga kucharza: będziesz chciał kłusować kurczaka na niskim wolnym ogniu i zacząć od zimnego wywaru, aby kurczak gotował równomiernie.
Gdy kurczak jest gotowane, przenieść do 13 przez 9-calowe danie zapiekanki i ostudzić. Bulion rezerwy i wyrzucić tymianek i liść laurowy. Gdy kurczak ostygnie, rozdrobnić. Użyj rąk lub widelca i upewnij się, że wszystkie mięso z kości. Wyrzucić skórę i kości.
Do dużej miski dodać mąkę, sól i pieprz do smaku oraz proszek do pieczenia i ubić razem. W małym rondlu, doprowadzić śmietanę, masło i zioła na małym wolnym ogniu, a następnie dodać do suchych składników. Wymieszać gumową łopatką do połączenia. Używając rąk uformuj ciasto na pierogi.
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy olej jest gorący, dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek.
Saute do miękkości, 3 do 4 protokół.
Dodaj zarezerwowany bulion do holenderskiego piekarnika z warzywami i dodaj kurczaka. Doprowadzić do niskiego gotowania na wolnym ogniu.
Do gotującej się zupy dodajemy po 1 raz pierogi. Przykryj patelnię pokrywką i gotuj przez 25 minut.
Dodać sól i pieprz, do smaku, jeśli to konieczne.