Zielona fasola w sosie musztardowym może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 156 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sos worcestershire, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy, Musztarda Zielona Fasola, oraz Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trzymaj fasolę w cieple. Masło rozpuścić na umiarkowanym ogniu i wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2
Dodaj płyn do filiżanki i podgrzewaj, stale mieszając, aż zgęstnieje.
3
Wymieszać w pozostałych składnikach i ciepła, mieszając, 2-3 minut do mieszania smaków.