Neapolitańskie Babeczki
Przepis neapolitańskie babeczki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 436 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz bita puszystą lukier, dodatkowe półsłodkie chipsy czekoladowe, waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Neapolitańskie Babeczki, Neapolitańskie Babeczki, oraz Neapolitańskie Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść biały papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku na babeczki, używając wody, oleju i białek oraz dodając ekstrakt z migdałów i wanilii.
Wlać połowę ciasta do małej miseczki; wymieszać z kakao i 1/2 szklanki czekolady. Ciasto czekoladowe podzielić równomiernie między kubki muffin. Ostrożnie łyżka białego ciasta równomiernie na ciasto czekoladowe.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu. Fajne 10 minut.
Wyjmij babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Babeczki Frost z warstwą polewy czekoladowej, polewy białej i polewy truskawkowej. Udekoruj posypką cukierkową i dodatkowymi kawałkami czekolady.