Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać neapolitańskie Ravioli - - - ravioli All ' Napolitanan spróbować. Jedna porcja zawiera 1293 kalorii, 56g białka, oraz 77 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz prosciutto, masło, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Neapolitańskie Ravioli / eksperymentalna Kuchnia Carrie, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Seabass Ravioli z Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana.
Instrukcje
1
Aby makaron, zrobić kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i olej. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z deski i zeskrobać i resztki chrupiące kawałki. Wyrzuć te kawałki. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć płytę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
3
Tymczasem, aby nadzienie, w dużej misce, połączyć ricotta i pecorino i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać pietruszkę, jajka, bazylia, prosciutto i gałka muszkatołowa i dobrze wymieszać, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Rozwałkować makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu i umieścić na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Jeśli masz wałek do cięcia ravioli, pokryj warstwę makaronu warstwą mieszanki ricotty o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
7
Połóż równą warstwę makaronu i lekko dociśnij dłońmi. Ostrożnie zwiń 2 arkusze razem z wałkiem, aby uformować ravioli. Za pomocą noża do ciasta, pokroić ravioli od siebie, biegnąc między ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
8
Jeśli nie masz wałka do ciasta do cięcia ravioli, Wytnij pojedynczy arkusz makaronu na raz na prostokąty 2 na 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ravioli
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
9
Umieść łyżeczkę mieszanki ricotty na środku każdego prostokąta i złóż makaron jak kawałek papieru do notebooka i uszczelnij, aby utworzyć 1-calowy kwadrat. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
Przynieś 8 litrów wody do wrzenia i dodaj 3 łyżki soli. Upuść ravioli i gotować 6 do 7 protokół, aż do miękkości i w pełni gotowane. Tymczasem, w 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż stopi się i bulgotanie. Emulguj z 4 łyżkami wody z makaronu pobranej z garnka do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ravioli
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Usuń ravioli z płynu do gotowania, odcedzić i dodać do saute patelni. Wrzucić na ciepło 1 minutę do herbu, i podawać natychmiast.