Nasty Bits: Sopaipillas
Nasty Bits: Sopaipillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, smalcu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The Nasty Bits: Cod Milt, The Nasty Bits: Pig ' s Head, oraz The Nasty Bits: Pig ' s Ear Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie suche składniki umieścić w misce i pokroić widelcem w smalec, aż w mące pojawią się tylko małe płatki.
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać cukier i odstawić na 5 minut.
Dodać drożdże do schłodzonego, oparzonego mleka.
Dodać płyn do suchych składników.
Wymieszać, aby utworzyć Kudłaty, ale nie zbyt mokre ciasto. Wyrobić ciasto przez 7 do 10 minut, aż będzie gładkie i dość elastyczne. Przykryć ręcznikiem i odstawić na 15 minut.
W międzyczasie podgrzej wytopiony smalec w woku lub patelni do smażenia, aż termometr cukierków zarejestruje się w zakresie od 149° do350.
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 cala i pokrój na 3-calowe kwadraty. Wsuń kwadraty ciasta do smalcu, po dwa na raz, nie odwracając się, aż po wypchnięciu kwadratów. Smażyć z obu stron, odwracając tylko w razie potrzeby przez 1 do 2 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać na ciepło z miodem i konfiturami.