Barrel-Aged Cherry Sodan jest bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z wiśni, sok z 1 cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Domowej Roboty {Prawie} Beczka Wieku Vanillan Extract, CRACKER BARREL Aged Reserve Cheddar pairing Tray, oraz Cracker Barrel Old Country Store Cherry Chocolate Cobbler.
Instrukcje
1
Połącz cukier i wodę w niereaktywnym pojemniku i pozwól na połączenie. Daj mu kilka wstrząsów, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Przelej syrop do pojemnika destylarni Tuthilltown (z pięciolinią do aromatyzowania) i pozostaw na 2 dni w temperaturze pokojowej. Zużyć lub przenieść do lodówki po dwóch dniach i przechowywać tam do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1
Połącz sok wiśniowy, syrop cukrowy w beczce i sok z cytryny w shakerze koktajlowym wypełnionym lodem. Wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 10 sekund. Przelej do szklanki typu whisky wypełnionej lodem i zalej wodą seltzer.