Napoleony Z Serem Dyniowo-Śmietankowym
Napoleony z serem dyniowo-śmietankowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło dyniowe, ciężką śmietanę do ubijania, dodatki: cukier puder i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym, Dyniowe Napoleony, oraz Proste Dyniowe Napoleony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ciasto francuskie arkusz na mąki powierzchni.
Pokrój na 9 (3-calowych) kwadratów.
Umieść kwadraty na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut lub do brązowego; ostudzić na stojaku z drutu.
Połącz masło z dyni i 4 kolejne składniki; ubijaj, aż będzie lekkie i puszyste.
W schłodzonej misce wymieszać śmietanę, ekstrakt waniliowy i 1/4 szklanki cukru pudru. Beat aż miękkie szczyty tworzą. Odstawić 1/2 szklanki bitej śmietany i delikatnie złożyć pozostałą bitą śmietanę do mieszaniny dyni. Przykryć i schłodzić nadzienie z dyni co najmniej 1 godzinę.
Dokładnie pokroić 1 plac ciasto na pół, aby 2 warstwy. Łyżka około 3 łyżek nadzienia na dolną warstwę; wierzch drugą warstwą ciasta francuskiego. Powtórz procedurę z pozostałym nadzieniem z dyni i pozostałymi kwadratami ciasta. Chłód do 2 godzin. Na wierzchu każdego Napoleona dolewką zastrzeżonej bitej śmietany.
Dekorować, w razie potrzeby.