Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili
Need a wegetariański posiłek poranny? Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 63 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka mleka, fasola chili w sosie, kukurydza kernel, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili, Johnnycakes (naleśniki z mąki kukurydzianej) z syropem Chili, oraz Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray nonstick patelni lub patelni z gotowania sprayu.
Patelnia ciepła na średnim ogniu lub patelni do 375º. Beat pieczenia mix, mąka kukurydziana, mleko i jajko w średniej misce z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z serem.
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować do nadmuchania i osuszyć na brzegach. Obróć; gotuj do złotego koloru.
Podczas gotowania naleśników wymieszaj fasolę, salsę i kukurydzę w 2-ćwiartkowym rondlu. Gotować na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Podawać naleśniki z dodatkiem mieszanki fasoli. Top z kwaśną śmietaną i cebulą.