Naleśniki z mąki kukurydzianej z masłem Klonowo-owocowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc daj naleśniki z mąki kukurydzianej z masłem Klonowo-owocowym spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Mieszanka substytut jaj, sody oczyszczonej, beztłuszczowej maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Naleśniki kukurydziane z masłem Klonowo-żurawinowym, Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej Z Jagodami Z Masłem Klonowym Pomarańczowym, oraz Tosty Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej + Syrop Klonowy Miodowo-Masłowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować Masło Klonowo-Owocowe. Odstawić.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć w średniej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Połączyć maślankę, substytut jaj i olej; dodać do mieszaniny mąki, mieszając tylko do suchych składników są zwilżone.
Odstawić ciasto na 5 minut.
Przykryj nieprzywierającą patelnię sprayem do gotowania i rozgrzej do 35
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować naleśniki, aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają gotowane; włączyć naleśniki i gotować inne strony.
Podawać każdy naleśnik z 1 łyżką masła owocowego klonu, rezerwując pozostałe masło owocowe do innego użycia.