Naleśniki Z Muffinami Kukurydzianymi
Naleśniki z kukurydzą Muffin mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Wegańskie Jagodowe Naleśniki Muffin, Wegańskie Naleśniki Bananowo-Orzechowe Muffin, oraz Babeczka z jagodami i maślanką ciasto naleśniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj patelnię za pomocą sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu.
Ubić razem mieszankę muffinek, mąkę, proszek do pieczenia, jajko, mleko i olej do gotowania na gładką masę.
Wlać 1/4 szklanki ciasta na patelnię. Gotować naleśnik, aż bąbelki tworzą się na górze i na dole jest złoty brąz, 1 do 2 minut; flip i gotować, aż dolna strona osiągnie ten sam złocisto-brązowy kolor górnej części naleśnika. Powtarzaj, aż ciasto zostanie całkowicie zużyte.