Naleśniki Z Kremem Włoskim
Włoskie naleśniki z kremem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 94 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 35 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, kokos, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Naleśniki z brzoskwiniami Bourbon i kremem kokosowym z syropem śmietankowym Bourbon, Naleśniki z truskawkami i śmietaną, oraz Naleśniki Z Twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan i kokosowe w jednej warstwie w płytkiej patelni 5 do 7 minut lub do lekko tosty i pachnące, mieszając w połowie.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 4 składniki.
W innej misce ubić maślankę, następnie 3 składniki i 2 żółtka. Stopniowo mieszaj mieszaninę maślanki w mieszaninę mąki, aż suche składniki zostaną zwilżone. Wymieszać z prażonymi orzechami pekan i kokosem. Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty; złóż na ciasto.
Wlać około 1/4 szklanki ciasta dla każdego naleśnika na gorącej patelni z masłem lub dużej patelni nonstick. Gotować 3 do 4 minut lub aż szczyty są pokryte bąbelkami i krawędzie wyglądają suche i gotowane. Obróć i gotować 3 do 4 protokół lub do czasu zakończenia.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200 do 30 minut.
Podawać z syropem z serem śmietankowym.
Uwaga: przy użyciu patelni podgrzej ją do 35
Wskazówka: w przypadku delikatnych naleśników nie przesadzaj ciasta; powinno być grudkowate.