Naleśniki Z Dyni Silver Dollar
Naleśniki z dyni Silver Dollar mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka syropu klonowego, mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Naleśniki Z Dyni Silver Dollar, Naleśniki Owsiane Silver Dollar, oraz Naleśniki Silver Dollar.
Instrukcje
(Uwaga: przepis można łatwo zmniejszyć o połowę.) W dużej misce połączyć mąkę tortową, sól, proszek do pieczenia i cukier. Wymieszać i odstawić. W osobnej misce, ubij razem puree z dyni, jajka, wanilia, przyprawa pumpkin pie i mleko. Powoli skropić mokre składniki na suche składniki, mieszając delikatnie łyżką. Po połączeniu, jeśli mieszanka potrzebuje więcej wilgoci, splash w trochę więcej mleka. Ciasto powinno być wylewane.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim i niskim ogniu. Posmaruj trochę masła na powierzchni i upuść łyżki wielkości ilości ciasta na patelnię (więcej, jeśli chcesz większe naleśniki.) Poczekaj minutę lub tak, a następnie odwróć się na drugą stronę. Naleśniki powinny być jasnobrązowe i ustawione w środku. Ubij śmietanę z syropem klonowym (opcjonalnie), aż będzie lekka i puszysta. Odstawić.
Podawać srebrne naleśniki dolarowe w okrągły wzór na dużym talerzu, zakończony jednym w środku. Na wierzch posmarować masłem, posypać posiekanymi orzechami i skropić ciepłym syropem. Całość uzupełnij bitą śmietaną klonową i podawaj natychmiast! (Uwaga: można też skropić sosem karmelowym!)