Naleśniki Szwajcarskie

Naleśniki Szwajcarskie
Naleśniki Szwajcarskie to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1178 kalorii, 28g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, dżem, galaretkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Serem Szwajcarskim, Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).

Instrukcje

1
Wlać wszystkie składniki ciasta do blendera i miksować przez 1 minutę lub aż ciasto będzie gładkie, zatrzymanie blendera i skrobanie w dół boki, jeśli to konieczne. (Alternatywnie można mieszać wszystkie składniki za pomocą miksera lub ręcznego blendera zanurzeniowego.).Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 30 minut przed gotowaniem.Lekko nasmaruj nieprzywierającą patelnię o pochyłych krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podgrzej patelnię do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać do patelni w przybliżeniu skąpe 1/3 szklanki ciasta i obracać ciasto, aby równomiernie rozprowadzić. Gotować przez około 2 minuty lub aż Góra naleśnika zacznie tworzyć małe pęcherzyki, a spód naleśnika jest jasnobrązowy z "plamkami".Obróć naleśnik ostrożnie i kontynuuj gotowanie przez kolejne 45 sekund do 1 minuty. Uważaj, aby nie przegotować.Ostrożnie wyjmij naleśnik do rozgrzanego naczynia i kontynuuj gotowanie naleśników jak w kroku #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W razie potrzeby lekko nasmaruj patelnię.Do nadzienia: naleśniki można pozostawić gładkie jak moje inlaws lub chcemy dodać truskawki pokrojone i zmieszane z serem śmietankowym; wierzch udekorowany tostami z migdałami. Użyłam też musu jabłkowego domowej roboty i świeżych brzoskwiń. Użyj wyobraźni do nadzień do naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zwinąć, doprowadzając obie strony naleśnika do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
6
Podawaj rozgrzany syrop klonowy (lub rozgrzany dżem lub galaretkę) na boku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
DżemDżem
7
Wierzch naleśnika posypać cukrem pudrem do prezentacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up

Składniki

31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychprażone migdały (orzechy włoskie i pekan też są dobre!)prażone migdały (orzechy włoskie i pekan też są dobre!)31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej1 funt kiełbasy klonowej, luzem lub wyjęte z dużej osłonki ogniwowej31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychjeżyna, SOSjeżyna, SOS31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni1-1/2 szklanki czerwonych i zielonych kandyzowanych wiśni4(częściowo & )(częściowo & )31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychdżemdżem31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych(lub do wyboru cynamon, rodzynki, jabłko itp.)(lub do wyboru cynamon, rodzynki, jabłko itp.)31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe bułki obiadowebiałe bułki obiadowe31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychnutellanutella1porcja startego parmezanuolej (roślinny, kukurydziany itp.)olej (roślinny, kukurydziany itp.)31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1-1/4 szklanki mrożonych, niesłodzonych truskawek, rozmrożonych1-1/4 szklanki mrożonych, niesłodzonych truskawek, rozmrożonych31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychduszona gruszkaduszona gruszka31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychżółty owocowy roll-upżółty owocowy roll-up1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody31 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychtruskawkatruskawka1porcja startego parmezanuz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka niebielonamąka niebielona1warzywo (np. szpinak)ekstrakt waniliowy (mój dodatek)ekstrakt waniliowy (mój dodatek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia31
Magazyn