Naleśniki Szwajcarskie to Wegetariańskie poranny posiłek. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1178 kalorii, 28g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, dżem, galaretkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki Ziemniaczane Z Serem Szwajcarskim, Zupa ziemniaczana i ser szwajcarski-ser szwajcarski sprawia, że zupa jest bardzo kremowa i bogata, oraz Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!).
Instrukcje
1
Wlać wszystkie składniki ciasta do blendera i miksować przez 1 minutę lub aż ciasto będzie gładkie, zatrzymanie blendera i skrobanie w dół boki, jeśli to konieczne. (Alternatywnie można mieszać wszystkie składniki za pomocą miksera lub ręcznego blendera zanurzeniowego.).Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 30 minut przed gotowaniem.Lekko nasmaruj nieprzywierającą patelnię o pochyłych krawędziach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Podgrzej patelnię do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wlać do patelni w przybliżeniu skąpe 1/3 szklanki ciasta i obracać ciasto, aby równomiernie rozprowadzić. Gotować przez około 2 minuty lub aż Góra naleśnika zacznie tworzyć małe pęcherzyki, a spód naleśnika jest jasnobrązowy z "plamkami".Obróć naleśnik ostrożnie i kontynuuj gotowanie przez kolejne 45 sekund do 1 minuty. Uważaj, aby nie przegotować.Ostrożnie wyjmij naleśnik do rozgrzanego naczynia i kontynuuj gotowanie naleśników jak w kroku #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W razie potrzeby lekko nasmaruj patelnię.Do nadzienia: naleśniki można pozostawić gładkie jak moje inlaws lub chcemy dodać truskawki pokrojone i zmieszane z serem śmietankowym; wierzch udekorowany tostami z migdałami. Użyłam też musu jabłkowego domowej roboty i świeżych brzoskwiń. Użyj wyobraźni do nadzień do naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Winogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej