Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników Szparagowo-Szpinakowych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 11g białka, oraz 28g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szpinak, sól koszerna, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Naleśniki Ze Szpinakiem, Naleśniki Ze Szpinakiem, oraz Placki Ziemniaczane Ze Szpinakiem.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij razem mleko i jajka. Wymieszać z kwaśną śmietaną, szpinakiem, szparagami, parmezanem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podgrzać 1/3 oleju. Zrobić 4 naleśniki (około 1/4 szklanki ciasta na naleśnik) i gotować, aż złoty kolor i lekko nadmuchane, 2 do 3 minut na stronie. Pracując partiami, zrób w sumie 12 naleśników, dodając olej w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala