Naleśniki owsiano-malinowe z Coulis jagodowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz maliny, olej sałatkowy, płatki owsiane i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bananan naleśniki owsiane z sosem jagodowym, Łatwe naleśniki owsiane z polewą jagodową, oraz Malinowe Naleśniki Owsiane # Brunchweek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wymieszać owies i maślankę; odstawić na co najmniej 15 minut lub do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Owies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Tymczasem w małej misce wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
W dużej misce, ubić jajka, mleko, i wanilia do mieszania. Mieszamy mieszankę mąki i owsa do równomiernego nawilżenia, następnie delikatnie mieszamy z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść nieprzywierającą patelnię lub 12-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu (350); gdy jest gorąca, lekko posmaruj olejem i dostosuj ciepło, aby utrzymać temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wlać ciasto w 1/2 porcji szklanki na patelni i gotować, aż naleśniki są rumiane na dole i krawędzie zaczynają wyglądać suche, o 2 minuty; włączyć z szeroką łopatką i brązowych innych stron, 1 1/2 do 2 minut dłużej. Zalać patelnię z większą ilością oleju, aby ugotować Pozostałe naleśniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
6
Naleśniki podawać jako ugotowane lub utrzymywać w cieple w jednej warstwie na blachach do pieczenia w piekarniku 200 do 15 minut. Naleśniki układamy na talerzach i podajemy z coulis jagodowym (patrz UWAGI).