Naleśniki II

Naleśniki II mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Moje Ulubione bezglutenowe naleśniki (i lepkie naleśniki budyń toffi!), Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, oraz Chilijskie naleśniki morskie lub Bindaetteok (Koreańskie naleśniki z fasolą Mung).
Instrukcje
Jajka ubić na puszystą masę; ubić w cukrze i soli. W osobnej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Mieszaj mieszankę mleka i mąki na przemian w jajka, zaczynając i kończąc na mleku.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać lub zgarnąć ciasto na patelnię, używając około 1/4 szklanki na każdy naleśnik. Nie obracaj naleśnika, dopóki małe dziurki nie pojawią się na całej niegotowanej stronie (u góry) naleśnika na patelni. Brązowy po obu stronach i podawać na gorąco.