Naleśniki Hannah
Naleśniki Hannah mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis służy 28. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki uniwersalnej, masło, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasteczka owsiane Hannah, Tort czekoladowy solony karmelowy Hannah Obee, oraz Niezawodna Krówka z masłem orzechowym cioci Hannah dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Mleko i żółtka ubić w średniej misce, aby wymieszać.
Mieszankę mleczną ubić na suche składniki.
Dodać 2 łyżki roztopionego masła i ubijać, aż ciasto będzie gładkie.
Ubij białka w innej średniej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie sztywny, ale nie suchy. Białka złożyć na ciasto w 2 dodatkach.
Ciepła nonstick patelnia lub duża patelnia nonstick na średnim ogniu.
Szczotkuj obficie z dodatkowym roztopionym masłem. Dla każdego naleśnika wypełnij 1/4 szklanki miarki do połowy pełnej i upuść ciasto na patelnię. Gotować naleśniki, aż DNA są brązowe, o 3 protokół. Za pomocą szpatułki, włączyć naleśniki nad i gotować, aż DNA są brązowe i naleśniki są gotowane przez, O 2 protokół.
Podawać na ciepło z syropem.