Naleśniki czekoladowe z sosem Klonowo-gruszkowym
Naleśniki czekoladowe z sosem Klonowo-gruszkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 85 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz syrop o Smaku klonu, produkt jajeczny, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fluffy Seltzer Water Pancakes with Quick Spiced Klon-Gruszka kompot, Mighty Maple White Chocolate Pancakes, oraz Naleśniki Z Białej Czekolady Kokosowo-Klonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, mieszać Bisquick mix, kakao, cukier i cynamon. Wymieszać z mlekiem i produktem jajecznym do wymieszania.
Ciepła patelnia lub patelnia na średnim ogniu lub do 191°. smar patelnia z olejem roślinnym, jeśli to konieczne (lub spryskać sprayem do gotowania przed ogrzewaniem). Dla każdego naleśnika użyj nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta. Naleśniki gotować do bąbelków na wierzchu, nadmuchać i osuszyć na brzegach. Obrócić i gotować inne strony do złotego koloru.
W międzyczasie, w średniej misce do mikrofali, podgrzać gruszki i syrop na wysokości 2 minut lub do momentu, gdy mieszanina będzie gorąca, a gruszki będą miękkie.
SOS podawać z naleśnikami.