Naleśnik Z Duńskiego Piekarnika (Aeggekage)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj duńskiego naleśnika z piekarnika (Aeggekage). Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Duńskie Kulki Naleśnikowe, Duńskie Kulki Naleśnikowe (Aebleskiver), oraz Flaeskeaeggekage (Duński Bekon I Jajko Naleśnik/Omlet) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem jajka, mleko, cukier i sól na gładką masę.
Wymieszać mąkę, aż się włączy, a następnie odstawić na bok i odstawić na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Umieść masło w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali i umieść w nagrzanym piekarniku, aż się roztopi, a następnie posmaruj je całym wnętrzem gorącego naczynia.
Wlać ciasto do gorącego naczynia do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut.
Posypać sokiem z cytryny, top z jagodami, i pył z cukrem cukierniczym; podawać natychmiast z bitą śmietaną.