Naleśniki Z Maślanką Jagodową
Naleśniki z maślanką z jagodami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 6 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz proszek do pieczenia, olej sałatkowy, jagody i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Moje Najlepsze Naleśniki Z Maślanką Jagodową, Naleśniki Z Maślanką Jagodową, oraz Naleśniki Z Maślanką Jagodową.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. W małej misce ubić jajka, maślankę i masło do wymieszania. Mieszaninę jajek wymieszać z mieszaniną mąki, następnie delikatnie wymieszać z jagodami.
Umieść nieprzywierającą patelnię lub 12-calową patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu (350). Gdy jest gorąco, lekko posmaruj patelnię olejem i dostosuj ciepło, aby utrzymać temperaturę. Łyżka ciasto w 1/3 porcji szklanki na patelni i gotować, aż naleśniki są rumiane na dole i brzegi zaczynają wyglądać suche, o 2 protokół; włączyć z szeroką łopatką i brązowych innych stron, 1 1/2 do 2 minut dłużej. Zalać patelnię z większą ilością oleju, aby ugotować Pozostałe naleśniki.
Naleśniki podawać jako gotowane lub utrzymywać ciepło w jednej warstwie na blachach do pieczenia w piekarniku 200 do 15 minut.