Naleśniki Pieczarkowe Chasseur

Naleśniki Pieczarkowe Chasseur
Naleśniki grzybowe Chasseur może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 356 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, borowiki, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Naleśniki Grzybowe, Naleśniki Grzybowe, oraz Pieczarkowo-Chardowe Naleśniki.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąki i 1/2 łyżeczki soli połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać 2 szklanki wody i 2 łyżki oleju, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Odstawić na 20 minut.
5
Podgrzać 8-calową patelnię z krepy lub patelnię z nieprzywierającą powłoką natryskową na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 40 sekund. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Włącz krepę, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany; gotować 30 sekund po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
8
Kładziemy krepę na ręczniku; chłodno. Powtórz procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte do zrobienia 12 naleśników. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
9
Doprowadzić bulion i 1/2 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu; zdjąć z ognia, wymieszać z borowikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Odstawić na 30 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; rezerwa mieszaniny bulionu i borowiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodać czerwone Wino i miód; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
MiódMiód
12
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
14
Dodaj zarezerwowane porcini; saut 1 minuta.
15
Dodać guzik i grzyby shiitake; gotować 4 minuty lub aż grzyby uwalniają wilgoć, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średniej, wymieszać pieprz, gałkę muszkatołową, 1/8 łyżeczki soli i czosnek. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
16
Dodaj mieszankę bulionu 3/4 szklanki; zmniejszyć ogień i gotować 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
17
Doprowadzić pozostałą mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
18
Połączyć 2 łyżki wody i skrobi kukurydzianej, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
19
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki grzybowej w środku każdej krepy; złożyć boki i kończy się, i miejsce, szew w dół, na talerzu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną grzybów i naleśnikami, umieszczając 2 naleśniki na każdej z 6 talerzy. Top każdej porcji z około 1/4 szklanki sosu; posypać 2 łyżeczki natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
NaleśnikiNaleśniki
SOSSOS
20
* Uwaga: mąkę z ciecierzycy można znaleźć w sklepach ze zdrową żywnością.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z CiecierzycyMąka Z Ciecierzycy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn