Najprostszy W Historii Beef Stroganoff
Najłatwiejsza w historii wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 5 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Najprostsze Enchiladas Wołowiny Kiedykolwiek! dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na paski o 1 1 / 2x1 / 4 cala.
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie; usunąć z patelni.
W tej samej patelni, gotować wołowinę, aż brązowy. Wymieszać z mlekiem, sherry, gotowanymi grzybami, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Odstawić 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).
Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki.