Najlepszy smak, jaki kiedykolwiek miałem

Najlepszy smak, jaki kiedykolwiek miałem
Need a przystawka wegańska? Najlepszy smak, jaki kiedykolwiek miałem może być doskonały przepis, aby spróbować. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 862 kalorie. Ten przepis służy 4. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną kurkumę, destylowany ocet, ogórki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Najlepszy smak, jaki kiedykolwiek miałem, oraz Southwest Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogórki i cebulę zetrzeć w dużej misce za pomocą dużych otworów tarki pudełkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Posypać solą trawiącą na wierzchu. Przykryć szczelnie i pozostawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wycisnąć jak najwięcej płynu z mieszanki ogórka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
4
Wymieszać cukier, mąkę, kurkumę, imbir i nasiona selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Podgrzać ocet i wodę w dużym, ciężkim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Ubić mieszankę cukru, aż będzie gładka. Wymieszaj mieszaninę ogórków. Doprowadzić do wrzenia i gotować, często mieszając, aż zgęstnieje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Sterylizuj słoiki i pokrywki we wrzącej wodzie przez co najmniej 5 minut. Zapakuj smaczek do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając słoiki do 1/4 cala od góry. Uruchom nóż lub cienką szpatułkę wokół wnętrza słoików po ich napełnieniu, aby usunąć pęcherzyki powietrza. Przetrzyj obręcze słoików wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby usunąć resztki jedzenia. Top z pokrywkami i przykręcić pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
8
Umieść stojak na dnie dużej doniczki i napełnij do połowy wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie ostrożnie opuścić słoiki do garnka za pomocą uchwytu. Pozostaw 2-calową przestrzeń między słoikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Wlać więcej wrzącej wody, jeśli to konieczne, aż poziom wody będzie co najmniej 1 cal powyżej wierzchołków słoików. Doprowadzić wodę do pełnego wrzenia, przykryć garnek i przetwarzać słoiki kufla przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Wyjmij słoiki z garnka i umieść na powierzchni pokrytej tkaniną lub drewnem, kilka cali od siebie, aż ostygnie. Po wystygnięciu przycisnąć palcem górną część każdej pokrywy, upewniając się, że uszczelka jest szczelna (pokrywka nie porusza się w górę ani w dół). Przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn