Najlepszy sernik w stylu nowojorskim Erica
Najlepszy sernik w stylu nowojorskim Erica to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 962 kalorie. Jeśli masz pod ręką cukier, żółtka, Serek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 151 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik W Stylu Nowojorskim, Sernik W Stylu Nowojorskim, oraz Sernik W Stylu Nowojorskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wszystkie składniki do temperatury pokojowej.
Umieść półkę piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F (190 stopni C). Owinąć Na Zewnątrz 9-calową patelnię z formami sprężynowymi folią. Obficie posmarować wnętrze patelni.
W dużej misce, beat twarogu i masła, aż będzie gładka.
Wymieszać z cukrem i skrobią kukurydzianą. Zmiksować w śmietanie i śmietanie bitej.
Dodaj amaretto i wanilię. Jajka i żółtko wymieszać pojedynczo, dokładnie mieszając pomiędzy każdym dodatkiem.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni springform.
Umieść patelnię w innej patelni, co najmniej o cal szerszej niż patelnia do ciasta i dodaj ciepłą wodę do zewnętrznej patelni, aby utworzyć łaźnię wodną dla ciasta (zapobiega to pęknięciom w serniku).
Piec na środkowej półce piekarnika przez 70 minut.
Wyłącz piekarnik i pozostaw do ostygnięcia z otwartymi drzwiami piekarnika na godzinę. Następnie wyjąć ciasto z łaźni wodnej i schłodzić co najmniej 3 godziny przed wyjęciem z patelni springform.