Najlepszy kruchy chleb na świecie
Najlepsze Shortbread na świecie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 270 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, mąkę, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj New World Chili, Najlepsze na świecie ciasto z limonką, oraz Najlepsze na świecie ciasteczka M & M {A } dla podobnych receptur.
Instrukcje
Narysuj X z masłem na dnie 9x9-calowej ściany patelni i linii z pergaminem, zapewniając, że niektóre dodatkowe pergamin wisi na bokach. Odstawić. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukier razem, aż będą lekkie i puszyste, około 3 minut. Beat wanilii, aż całkowicie włączone. Przesiać mąkę, skrobię kukurydzianą i kaszę manną i wymieszać na małej prędkości, aż ciasto się połączy. Zakończ mieszanie ręcznie, aby uniknąć przeciążenia ciasta. Wciśnij ciasto na przygotowaną patelnię palcami. Przykryj górną część folią i naciśnij lub roluj małym okrągłym cylindrem.
Wstawić do lodówki, aby schłodzić przez co najmniej godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 149°. użyj widelca, aby wbić otwory na całej powierzchni ciasta.
Piec, aż kruche jest światło złoty brąz, o 55 minut, obracając co 15 minut. Użyj przesiewacza, aby rozprowadzić cienką warstwę drobnego cukru na powierzchni kruchego chleba. Pozostaw do ostygnięcia przez 15 minut, ostrożnie użyj zwisającego pergaminu, aby wyciągnąć kruche pieczywo z patelni.
Wytnij, póki jeszcze ciepły, przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku do trzech dni.